Добредојдовте во ФЕНИКС - дом за стари лица

Локација

Ул. Васил Ѓоргов 42

Раб. време

Пон-Нед 00:00-24:00

Контакт

+389 76 344 244

 • ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ФЕНИКС

  Најдобра стара и здравствена служба за вашите родители

  Повеќе
 • СЕКОГАШ ПОСВЕТЕНИ НА ПАЦИЕНТИТЕ

  Најдобра стара и здравствена служба за вашите родители

  Услуги Повеќе
 • ГРИЖАТА Е НАШИОТ ПРИОРИТЕТ

  Најдобра стара и здравствена служба за вашите родители

  Услуги Повеќе

Добредојдовте во Феникс

Дом за стари лица - ФЕНИКС е ултра модерен дом за вашите родители. Располага со капацитет од 70 особи и во него работат вредни медицински лица, со единствена цел - да помогнат на вашите блиски!

Прочитај повеќе
2.jpg

Безбедност

Безбедноста е секогаш на високо ниво. Целиот објект е обезбеден и под постојан видео надзор. Вашите секогаш ќе се чувствуваат сигурно

3.jpg

24/7 Грижа

Постојано присуство на медицински сестри и овластени лица од тимот даваат грижа 24/7 и не дозволуваме вашите блиски да бидат осамени

СОСТАНОК?

Ќе ви контактираме во најбрз рок.

Нашите Услуги

Eднакво модерни услуги како во најдобрите светски домовци за стари лица.

Асистирано живеење

Постојано присуство на медицински сестри и овластени лица од тимот даваат грижа 24/7 и не дозволуваме вашите блиски да бидат осамени.

Здраствена заштита

Веруваме дека влијанието кај секој поединец има неочекуван начин и секој поединец може да напредува интересно, со индивидуална нега.

Одлична храна и грижа

Нудиме грижа и надзор за лицата кои не може да живеат сами, константна медицнска нега и најквалитетна храна за сите нив.

Служба за чистење

Нашите медицински социјални работници се грижат за пациентите кои се соочуваат со проблеми и предизвици при одржување на хигиената.

Служба за рехабилитација

Нашата служба за рехабилитација дава комплетно терапевтско и професионално закрепнување за да се избегнат дополнителни несакани дејствија.

Квалификувани лекари

После давање на заклучоци од страна на доктор, специјалист продолжува да ги третира пациентите кои се соочуваат со болести и рани.

-->

Видео за домот

Погледнете зошто сме најдобри.

Најчести Прашања?

Домот е една од најтоплите и најмилите нешта кој ви гарантира заштита и безбедност. Така и нашиот дом ви го гарантира истото, како и 24/7 видео надзор.

Цената е еден од најважните фактори за една услуга или производ . Кога ја формиравме цената во предвид ги земавме нашите врвни услуги, нашата стручност, од медицински аспект, како и од оперативен и нашиот квалитет за кои секојдневно се трудиме да бидат на се повисоко ниво. Кога сите овие фактори ке се стават во целост ние формиравме цена достапна за сите оние кои што покрај нашите квалитети бараат екстра домашни и пријатни услови за живот за самите вас и вашите најблиски.

Располагаме со високо обучен персонал кои се грижи за нашите корисници 24/7.

Примарната грижа зависи од потребите на пациентот.

За нас клиентите се личности, а не бројки.

Нашата Визија

Нашата визија е во иднина нашата установа да биде сон и цел на секој пензионер во Македонија,но и надвор од неа.Нашата Историја

Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот за успех доведоа до основање на првиот “Феникс” чие име потекнува од самата историја на оваа компанија, издигање од пепелта. Денеска Феникс располага со два старски дома “Феникс” и “Феникс Премиум”

Среќни луѓе

564

Награди

12

Признанија

47

Вработени

29

НАШИОТ ТИМ

Искусен тим од најдобрите доктори и терапевти ќе се грижат за вашите најблиски и ќе им помагаат на секое поле.

team1.jpg
Благоја Стевановски
- Основач
Доктор специјалист-психијатар
team2.jpg
Гордана Стевановска
- Генерален Менаџер
Доктор на медицина
team3.jpg
Методија Стевановски
- Генерален Менаџер
Дипломиран економист по менаџмет

Нашата фото Галерија

Погледнете преку фотографиите како изгледа нашито дом за стари лица. Елегантно, чисто и пристојно по сите светски стандарди.

Сите права задржани © ФЕНИКС - Дом за стари лица 2019. Изработено од SVNA Design