Добредојдовте во ФЕНИКС - дом за стари лица

Локација

Ул. Васил Ѓоргов 42

Раб. време

Пон-Нед 00:00-24:00

Контакт

+389 76 344 244

Повеќе за историјата на ФЕНИКС

Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот за успех доведоа до основање на првиот “Феникс” чие име потекнува од самата историја на оваа компанија, издигање од пепелта.
Денеска Феникс располага со два старски дома “Феникс” и “Феникс Премиум”

Нашата цел ќе ја постигнеме со долгогодишен квалитет, љубов и истрајност во давањето на нашите услуги како и секојдневните напори и желба за нашиот напреок.

Среќни луѓе

564

Награди

12

Признанија

47

Вработени

29

Нашите Услуги

Eднакво модерни услуги како во најдобрите светски домовци за стари лица.

Асистирано живеење

Постојано присуство на медицински сестри и овластени лица од тимот даваат грижа 24/7 и не дозволуваме вашите блиски да бидат осамени.

Здраствена заштита

Веруваме дека влијанието кај секој поединец има неочекуван начин и секој поединец може да напредува интересно, со индивидуална нега.

Одлична храна и грижа

Нудиме грижа и надзор за лицата кои не може да живеат сами, константна медицнска нега и најквалитетна храна за сите нив.

Служба за чистење

Нашите медицински социјални работници се грижат за пациентите кои се соочуваат со проблеми и предизвици при одржување на хигиената.

Служба за рехабилитација

Нашата служба за рехабилитација дава комплетно терапевтско и професионално закрепнување за да се избегнат дополнителни несакани дејствија.

Квалификувани лекари

После давање на заклучоци од страна на доктор, специјалист продолжува да ги третира пациентите кои се соочуваат со болести и рани.

-->

НАШИОТ ТИМ

Искусен тим од најдобрите доктори и терапевти ќе се грижат за вашите најблиски и ќе им помагаат на секое поле.

team1.jpg
Благоја Стевановски
- Основач
Доктор специјалист-психијатар
team2.jpg
Гордана Стевановска
- Генерален Менаџер
Доктор на медицина
team3.jpg
Методија Стевановски
- Генерален Менаџер
Дипломиран економист по менаџмет

Нудиме дом со постојана грижа за вашите родители.

Сите права задржани © ФЕНИКС - Дом за стари лица 2019. Изработено од SVNA Design