Добредојдовте во ФЕНИКС - дом за стари лица

Локација

Ул. Васил Ѓоргов 42

Раб. време

Пон-Нед 00:00-24:00

Контакт

+389 75 38 20 14

Нашата фото Галерија

Погледнете преку фотографиите дел од амбиентот и како изгледа Феникс Премиум - дом за стари лица во Капиштец. Елегантно, чисто и пристојно по сите светски стандарди.

Нашата фото Галерија

Погледнете преку фотографиите дел од амбиентот и како изгледа Феникс Гарден - дом за стари лица во Волково, Ѓорче Петров. Елегантно, чисто и пристојно по сите светски стандарди.

Сите права задржани © ФЕНИКС - Дом за стари лица 2019. Изработено од SVNA Design