Добредојдовте во ФЕНИКС - дом за стари лица

Локација

Ул. Васил Ѓоргов бр.42

Раб. време

Пон-Нед 00:00-24:00

Контакт

+389 75 382 014

КОНТАКТ

КОНТАКТ

 • info@domzastari.mk
 • +389 75 382 014

ЛОКАЦИИ

 • Феникс Премиум
  Ул. Васил Ѓоргов 42
  Капиштец
  +389 75 382 014
 • Феникс Гарден
  Ул. 44 бр.4 Волково
  Ѓорче Петров
  +389 75 382 014
 • Феникс Фемили
  ул. Мариовска 3/28
  Пржино
  +389 75 382 014

Сите права задржани © ФЕНИКС - Дом за стари лица 2019. Изработено од SVNA Design