Добредојдовте во ФЕНИКС - дом за стари лица

Локација

Ул. Васил Ѓоргов 42

Раб. време

Пон-Нед 00:00-24:00

Контакт

+389 76 344 244

НАЈНОВИ ИНФОРМАЦИИ

Секогаш сакаме во најбрз рок да ве запознаеме со сите новости и информации поврзани со домот за стари лица.

1a.jpg

Зошто е добра одлука дом за стари лица?

Секогаш ќе имате постојана грижа за вашите најблиски. За нив ќе се грижи тим од професионалци кој сака знае како да им помогне.

2a.jpg

Зошто е добра одлука дом за стари лица?

Секогаш ќе имате постојана грижа за вашите најблиски. За нив ќе се грижи тим од професионалци кој сака знае како да им помогне.

3a.jpg

Зошто е добра одлука дом за стари лица?

Секогаш ќе имате постојана грижа за вашите најблиски. За нив ќе се грижи тим од професионалци кој сака знае како да им помогне.

Нудиме дом со постојана грижа за вашите родители.

Сите права задржани © ФЕНИКС - Дом за стари лица 2019. Изработено од SVNA Design